Despre InGenio

Pentru că uneori doar răbdarea și o mână ”ușoară” a medicului dentist nu sunt suficiente, iar frica și durerea sunt adesea inamicii principali ai eforturilor clinice, InGenio este unul dintre puținele cabinete din România care pune la dispoziția dumneavoastră sprijin și consiliere psihologică pentru a adresa frica de dentist. Mai mult decât atât, pentru că abordăm acest lucru cu maximă seriozitate, InGenio este singurul cabinet din România care colaborează cu un psihanalist, a cărui experiență și dăruire sunt la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul tratamentului.

Alături de o experiență medicală de mai mult de 15 ani în rezolvarea unei game variate de probleme dentare, avem toate mijloacele pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră…

…oricât de variate ar fi ele. Umblați mereu cu periuța în geantă? Sau poate sunteți un devorator de dulciuri? N-are importanță, cabinetul e deschis tuturor, cei mici, cei mari, prieteni noi, vechi sau viitori, toți sunt bineveniți.

Atitudinea InGenio

InGenio este un cabinet stomatologic care deservește de 15 ani o comunitate de oameni obișnuiți, cu resurse de timp limitate, pentru care contează fiecare leu pe care îl muncesc și care merită tratamente corespunzătoare cu nevoile lor, într-un mediu prietenos și relaxant.

Deși avem sală de așteptare, la InGenio lumea nu prea așteaptă. Știu să gestionez bine timpul și de cele mai multe ori ne putem apuca de treabă din momentul programării dumneavoastră.

Tratamentele vor tinde cât mai mult posibil către conservarea structurilor dentare existente, către funcționalitate, estetică și durabilitate.

Dar chiar dacă ceea ce facem are un grad ridicat de durabilitate, tot va trebui sa veniți la un consult din când in când. Adică o dată la 6 luni.

Echipa InGenio

Echipa începe cu o colaborare bună cu dumneavoastră, pacienții, altfel lucrurile sunt făcute doar pe jumătate. Și nu ne plac lucrurile făcute pe jumătate.

DR. LUCIAN COMAN

MEDIC STOMATOLOG

Absolvent al Facultății de Stomatologie din cadrul ”UMF Carol Davila”, promoția 2004.

Peste 15 ani de experiență în practică privată.

PSIH. TEODORA COMAN
PSIHOTERAPIE PSIHANALITICĂ

Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității București, specializarea Psihologie Clinică și Psihoterapie.

TEHN. VIRGIL COMAN

 

Supervizare execuție lucrări dentare.

error: Content is protected!